Брави, ключалки и ключове

ключовеКупуването на брава изглежда лесна задача. Но дали действително е така?

Съществуват стотици видове брави, всяка със собствени характеристики. Те варират от много прости, до изключително сложни. От често използвани, до уникални. Но, разбира се, най-важният критерий, на който всички те трябва да отговарят, е сигурността. Степента на сигурност зависи от здравината на бравата – с други думи, доколко тя е способна да издържи на натиск и по този начин да предотврати евентуален обир.

Бравата, която планирате да закупите, трябва да бъде съобразена с редица фактори – колко често ще се налага да се заключва и отключва, дали в помещението, което ще предпазва, ще бъдат съхранявани ценности и ще бъде ли достатъчно удобна за всички, които имат достъп до въпросното помещение.

Правилната брава безспорно е важна за вашата сигурност. И все пак, няма нужда да отделяте ужасно много време на избора й. Просто се свържете с нас и ние с радост ще ви консултираме.

Можем да ви предложим всякакви видове брави и да удовлетворим всички ваши изисквания – за цена, качество, ниво на сигурност и тип.

Ако пък ви е омръзнало да носите огромни връзки ключове и да се питате кой от къде е, можете да се възползвате от нашите системи за мастър ключ. Така ще отключвате всички ключалки – в офиса, у дома и навсякъде другаде – с един-единствен ключ. Удобно, нали?