ЛокМоб предлага висококачествени ключарски услуги в София от 2008 година. Екипът ни от квалифицирани ключари е винаги на ваше разположение при въникнали извънредни ситуации. Ние знаем колко неприятно е да останеш заключен и затова се отзоваваме възможно най-бързо. 

Добре дошли в сайта на ключари и автоключари в София
Денонощна и аврийна помощ - ключарски услуги и автоключарски услуги в град София

Спешна ключарска помощ през цялото денонощие! Предлагаме Ви аварийни ключарски услуги в София директно до дома или автомобила Ви. С едно обаждане и наш ключар идва, за да отстрани проблема. Отключване на врати, подмяна на брави и заключващи се механизми, изработване на дубликати и автоключар - само позвънете и Ви пращаме професионален ключар.

Нашите служители разполагат с дългогодишен опит и съвременна техника, което гарантира качествено извършване на услугата.  Аварийно пристигане и отключване директно до Вашия дом. Едно обаждане и до 10 мин Ви връщаме позвъняване кога ще пристигне нашият ключар. Ние работим и обслужване територията на целия гр. София. При спешна нужда от ключар не се чудете, а наберете нашия телефон.

Ключарските услуги, които предлагаме:

Аварийни ключарски услуги- денонощно посещение на ключар директно до Вашия дом или офис;
Автоключар- поправка на автомобилни ключалки, поправка на захранване със заседнал вътре ключ, спешно отключване на коли, изработване на дубликати на ключове със сложна технология;
Сервиз- монтаж и поддръжка на кодирани инсталации;
Отключване, поправка и монтаж на различни видове заключващи се системи- брави, панти, катинари, сейфове, каси, автомобили и други; Изработване на ключове, дубликати на ключове, автомобилни ключове, ключове с чип.